Välj en sida

Kroppsterapi

För dig i Borlänge, Falun & andra närliggande områden

ZenseHealing & kroppsterapi

Här hos mig, Yvonne Morelius på KroppsHarmoni i Borlänge, så kan ni få behandling genom ZenseHealing. Det är en behandlingsform som är inkännande och kan bidra till lindring av spänningar och värk, så som exempelvis huvudvärk, stress och känslomässiga trauman. Det här är även en fantastisk behandlingsform av kroppsterapi för dig som vill kunna varva ner lite från allt det som sker i vardagen.

I denna behandling så medverkar du aktivt i processen och tillsammans så arbetar vi mot att kunna bearbeta det som du behöver bearbeta just nu, vare sig det är någonting nytt eller någonting gammalt som behöver bearbetas. Det här gör vi bland annat med hjälp av andning samt mjuka rörelser som kontaktar alla spända partier i kropp och själ. På det här sättet så får kroppen ett sorts stöd att kunna släppa de blockeringar som besvärar dig. Oftast så tar en behandling mellan 40 till 60 minuter.

Vill du i Borlänge eller Falun med omnejd veta med om ZenseHealing? Då är du i sådana fall givetvis varmt välkommen att höra av dig hit till mig, så berättar jag gärna mer och ser fram emot att kunna hjälpa dig!

Vill ni veta mer?